• kantoor_01

Callas activiteiten

Door haar positie in de Nederlandse markt is Callas zeer goed op de hoogte van de behoeften die spelen bij de consument op het gebied van financiële zekerheid.

Callas heeft zich daarom gespecialiseerd in het ontwikkelen van overlijdensrisicoverzekeringen en van woonlastenverzekeringen.

De ontwikkeling van deze producten vindt plaats in samenwerking met een geselecteerd aantal verzekeraars en herverzekeraars waarmee Callas een partnership heeft.

De producten die Callas ontwikkelt worden ook door Callas op de markt gebracht middels een groot netwerk van aangesloten tussenpersonen. Callas verkoopt niet zelf aan consumenten.

De administratie van deze verzekeringen wordt ook geheel door Callas uitgevoerd. Daarvoor heeft Callas een moderne verzekeringsadministratie ingericht, die de volledige administratie van de verzekeraars overneemt. Dit wil zeggen het volledige traject van offerte van de verzekering, (medische) acceptatie, verwerking van aanvragen en mutaties, incasseren van premies en de eventuele uitbetaling van claims. 

‘Een innovatieve businesspartner’

Callas Group

Professor J.H. Bavincklaan 2
1183 AT Amstelveen
AFM: 12015564
KvK: 34180390

Contact

Contactformulier

Tel: 020-426 60 00
info@callasgroup.com