• kantoor_01

Callas algemeen

Callas is een innovatieve aanbieder van o.a. verzekeringen die de risico’s van betalingsverplichtingen van overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid overnemen. Callas is opgericht in 2001 en gevestigd in Amstelveen. Callas ontwikkelt zijn verzekeringsproducten in nauwe samenwerking met verzekeraars, en brengt deze op de markt middels een groot netwerk van aangesloten tussenpersonen. De administratie van deze verzekeringen wordt ook door Callas uitgevoerd. Callas beschikt hiervoor over een moderne verzekeringsadministratie voor het gehele traject van offerte, aanvraag, (medische) acceptatie, beheer, premie-incasso en claims.

Callas heeft zich tot doel gesteld om de consument een reeks kwalitatieve producten aan te bieden. De consument kan zichzelf en zijn familie met behulp van deze producten tegen financiële risico’s beschermen. Callas is een business tot business concept, hetgeen inhoudt dat de consument de producten van Callas via derden kan aanschaffen.

Callas is onderdeel van de RheinLand Versicherungsgruppe, een in Duitsland gevestigde verzekeringsgroep met vestigingen in Nederland.

Wij hebben een klachtenafhandeling en zijn aangesloten bij het klachteninstituut voor financiële dienstverlening KiFiD.

Callas heeft een inschrijving bij AFM onder nr. 12015564 en volgt de regelgeving van de Wet op Financieel Toezicht.

Op de website www.callasfp.nl vertellen wij u graag meer over onze producten en hoe u deze kunt afsluiten.

 

logo-callasfp

‘Een innovatieve businesspartner’

Callas Group

Professor J.H. Bavincklaan 2
1183 AT Amstelveen
AFM: 12015564
KvK: 34180390

Contact

Contactformulier

Tel: 020-426 60 00
info@callasgroup.com